Facilitati

Pensiunea CHEILE APUSENILOR, dispune de 6 camere duble dotate si utilate modern, cu paturi matrimoniale - 4 camere dispun si de canapele extensibile de 2 persoane, bai proprii cu cabina de dus, uscator de par, wireless gratuit,TV Led, terase individuale la etaj si 2 terase comune la parter, salon pentru servirea mesei sau pentru evenimente private. Va oferim si zona de gratar si ceaun unde va puteti pregati in aer liber preparatele dorite. Parcare gratuita. 

Va invitam intr-o zona deosebita unde va puteti relaxa si odihni in natura departe de zgomotul cotidian, cu o priveliste deosebita asupra intregii regiuni. Daca sunteti iubitori de animale puteti admira la ferma noastra cai, ponei, oi, pasari de curte, caini si alte  animale. Pensiunea este situata in Sit Natura 2000, la numai 2 km de defileul Cheile Turzii, rezervatie naturala declarata patrimoniu UNESCO, la 7 km de Salina Turda, 25 km de Cluj Napoca.

Cazare: check – in incepand cu ora 15.00 si check-out pana la ora 11

Tarife de cazare: 240 lei camera dubla, 290 camera pentru 3 persoane si 340 lei camera pentru 4 persoane,  (inclusiv TVA), mic dejun bufet suedez, optional cu 40 lei/persoana.

Copii intre 0 - 5 ani gratis in pat cu parintii, 5 - 12 ani, 50 lei/noapte/copil cazat in camera cu canapea sau pat suplimentar.

 

PRET SERVICII CAZARE, inchiriere integrala pensiune, cu acces la salon pentru servirea mesei si zona de gratar - ceaun, pentru grup de maxim 12 persoane - 2000 lei/ noapte - capacitate maxima 20 persoane - persoanele in plus vor achita 50 lei/persoana/noapte si vor fi cazate in paturi suplimentare, bonus ciubar cu apa sarata sub cerul liber

 

 

 

 

 

 

 

Cazare si inchirieri Cluj