Facilitati

Pensiunea CHEILE APUSENILOR, dispune de 6 camere duble dotate si utilate modern, cu pat matrimonial, bai proprii cu cabina de dus, TV, wireless gratuit, terase individuale la etaj si 2 terase comune la parter, salon pentru servirea mesei si evenimente, cu semineu, unde puteti sa petreceti  la “gura sobei” o seara traditionala ardeleneasca, bucatarie cu mancaruri romanesti si preparate deosebite la gratar si ceaun precum si o parcare proprie. 

Va invitam intr-o zona deosebita unde va puteti petrece o zi  perfecta la ferma noastra in compania cailor, poneilor, cainilor si celorlalte animale si unde puteti admira superbele peisaje care inconjoara pensiunea, situata in Situl Natura 2000, la numai 2 km de rezervatia Cheile Turzii, declarata patrimoniu UNESCO, la 5 km de Salina Turda, 25 km de Cluj Napoca.

Cazare: check – in incepand cu ora 14.00 si check-out pana la ora 11

Tarife de cazare:160 lei camera single, 180 lei camera dubla, 230 camera pentru 3 persoane si 280 lei camera pentru 4 persoane,  (inclusiv TVA), mic dejun bufet suedez, optional cu 30 lei/persoana.

Pret weekend pentru minim 3 nopti si grup de 12 persoane - 160 lei/camera/noapte 

Copii intre 0 - 6 ani gratis in pat cu parintii, 6-12 ani, 50 lei/noapte/copil cazat in camera cu canapea sau pat suplimentar.