Facilitati

Pensiunea CHEILE APUSENILOR, dispune de 6 camere duble dotate si utilate modern, cu pat matrimonial, bai proprii cu cabina de dus, uscator de par, wireless gratuit,TV Led, terase individuale la etaj si 2 terase comune la parter, salon pentru servirea mesei sau pentru evenimente private. Va oferim o bucatarie cu toate dotarile precum si zona de gratar unde va puteti pregati in tihna preparatele dorite. Parcare gratuita. 

Va invitam intr-o zona deosebita unde va puteti relaxa si odihni in natura departe de zgomotul cotidian, cu o priveliste deosebita asupra intregii regiuni. Daca sunteti iubitori de animale puteti admira la ferma noastra cai, ponei, oi, pasari de curte, caini si alte  animale. Pensiunea este situata in Sit Natura 2000, la numai 2 km de defileul Cheile Turzii, rezervatie naturala declarata patrimoniu UNESCO, la 7 km de Salina Turda, 25 km de Cluj Napoca.

Cazare: check – in incepand cu ora 15.00 si check-out pana la ora 11

Tarife de cazare: 200 lei camera dubla, 250 camera pentru 3 persoane si 300 lei camera pentru 4 persoane,  (inclusiv TVA), mic dejun bufet suedez, optional cu 35 lei/persoana.

Pret weekend servicii cazare, toata pensiunea, cu acces la bucatarie si zona de gratar - ceaun, pentru grup de 12 persoane - 4800 lei - capacitate maxima 20 persoane - persoanele in plus vor achita 50 lei/persoana/noapte si vor fi cazate in paturi suplimentare

Copii intre 0 - 5 ani gratis in pat cu parintii, 5 - 12 ani, 50 lei/noapte/copil cazat in camera cu canapea sau pat suplimentar.

Pret cazare sejur 7 nopti pentru 12 persoane - 8400 lei, cu acces la bucatarie si zona de gratar 10100 lei. Persoanele in plus vor achita suplimentar cazarea si accesul la bucatarie si zona de gratar. Capacitate maxima - 20 persoane

 

 

 

 

 

 

Cazare si inchirieri Cluj