Facilitati

Pensiunea CHEILE APUSENILOR, dispune de 6 camere duble dotate si utilate modern, cu pat matrimonial, bai proprii cu cabina de dus, TV, wireless gratuit, terase individuale la etaj si 2 terase comune la parter, salon pentru servirea mesei si evenimente, cu semineu, unde puteti sa petreceti  la “gura sobei” o seara traditionala ardeleneasca, bucatarie cu mancaruri romanesti si preparate deosebite la gratar si ceaun precum si o parcare proprie. 

Va invitam intr-o zona deosebita unde va puteti petrece o zi  perfecta la ferma noastra in compania cailor, poneilor, cainilor si celorlalte animale si unde puteti admira superbele peisaje care inconjoara pensiunea, situata in Situl Natura 2000, la numai 2 km de rezervatia Cheile Turzii, declarata patrimoniu UNESCO, la 5 km de Salina Turda, 25 km de Cluj Napoca.

Cazare: check – in incepand cu ora 14.00 si check-out pana la ora 11

Tarife de cazare: 180 lei camera dubla, 230 camera pentru 3 persoane si 280 lei camera pentru 4 persoane,  (inclusiv TVA), mic dejun bufet suedez, optional cu 30 lei/persoana.

Pret weekend toata pensiunea cu acces la bucatarie si zona de gratar - ceaun, pentru grup de 12 - maxim 20 persoane - 3000 lei

Copii intre 0 - 5 ani gratis in pat cu parintii, 5 - 12 ani, 50 lei/noapte/copil cazat in camera cu canapea sau pat suplimentar.

Pentru diverse evenimente dispunem de 1 terasa din sticla cu panorama deosebita, cu facilitati pentru a va prepara gratare si ceaun in natura, dupa bunul plac, ideala pentru 10 - 20 persoane. Pretul este de 450 lei/zi.