Facilitati

Pensiunea Agroturistică Cheile Apusenilor dispune de 6 camere duble dotate și utilate modern, cu paturi matrimoniale, 4 camere dispun și de canapea extensibilă pentru 2 persoane. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie cu cabină de duș, uscător de păr, Wi-fi gratuit, TV Led, terasă individuală pentru camerele de la etaj și 2 terase comune pentru cele de la parter. Acces în salon pentru servirea mesei sau pentru evenimente private. La cerere vă oferim și zona de grătar și ceaun unde vă puteți pregăti în aer liber preparatele dorite. Parcare gratuita. 

Vă invităm într-o zonă deosebită unde vă puteți relaxa și odihni în natură departe de zgomotul cotidian, cu o priveliște asupra întregii regiuni. Dacă sunteți iubitori de animale puteți admira la ferma noastră cai, ponei, oi, păsări de curte, câini. Pensiunea este situată în Sit Natura 2000, la numai 2 km de defileul Cheile Turzii, rezervație naturală declarată patrimoniu UNESCO, la 7 km de Salina Turda și la 25 km de Cluj Napoca.

 Check-in începând cu ora 15:00.

 Check-out până la ora 11:00.

Tarife de cazare:

Cameră dublă: 300 lei/noapte.

Cameră triplă (trei persoane): 350 lei/noapte.

Cameră quad (patru persoane): 400 lei/noapte.

Opțional - mic dejun de tip bufet suedez: 40 lei/persoană.

Copii cu vârste cuprinse între 0 - 5 ani au gratuitate și sunt cazați în pat cu părinții.

Copii cu vârste cuprinse între 5 - 12 ani vor plăti 50 lei/noapte/copil cazat în cameră cu canapea extensibilă si pat suplimentar.

OFERIM PENSIUNEA PENTRU WEEKEND - 2 NOPTI/3 ZILE PENTRU GRUP DE 12 - MAXIM 18 PERSOANE, LA PRETUL DE 4600 LEI/WEEKEND - ACCES LA SALON PENTRU SERVIREA MESEI, TERASA, BUCATARIE UTILATA, ZONA GRATAR - CEAUN 

Va punem la dispozite si o SALA DE EVENIMENTE cu toate dotarile necesare pentru desfasurarea celor mai importante evenimente din viata d-voastra, astfel va stam la dispozitie pentru organizarea de: nunti, botezuri, zile onomastice, evenimente folcorice, team -buidings etc

Pentru detalii va rog sa ne contactati la email: luciavana@yahoo.com si mobil: 0742104813